Slide
EEN BEDRIJF MET EEN SOCIALE MISSIE

Het is onze missie om loopbaankansen te scheppen voor jonge mensen in Afrika in de ICT, en jonge afgestudeerden mogelijkheden te geven om praktijkervaring op te doen. We steunen daarnaast training centra voor deze doelgroep.

Slide
Slide
BETAALBARE WEBSITES EN WEBAPPLICATIES

Waardecreatie voor onze klanten is onze top prioriteit. Daarom leveren we zeer betaalbare diensten zoals de ontwikkeling van websites en web applicaties, en andere IT-gerelateerde diensten.

Slide
Slide
INTERNATIONALE VIRTUELE SCRUM TEAMS VOOR EUROPESE BEDRIJVEN

Trinity programmeurs worden professioneel getraind om online samen te werken met collega's uit andere landen.

Slide
PlayPause
previous arrow
next arrow

OVER ONS

Trinity software center is een sociale onderneming met als missie het creëren van een loopbaanperspectief voor jonge mensen in Afrika met behulp van informatietechnologie.

We doen dit terwijl we ons richten op innovatie:

ONZE DIENSTEN

Met ons gepassioneerde en zeer bekwame team van ontwikkelaars leveren we een breed scala aan producten
van websites, webapplicaties, mobiele applicaties en tal van andere.

CONTENT MANAGEMENT VOOR UW WEBSITE

Als klant kunt u uw inhoud en het Trinity-personeel zal verwerken alle wijzigingen op uw website. Als alternatief voer je het contentbeheer zelf uit. Trinity houdt toezicht en helpt je met elk probleem dat je tegenkomt.

SCRUM TEAM DEVELOPERS

Op zoek naar ontwikkelaars? Trinity heeft zorgvuldig geselecteerd en goed opgeleid programmeurs beschikbaar om in te werken internationale virtuele scrumteams met andere ontwikkelaars in het buitenland.

APPS DEVELOPMENT

We hebben ook toegewijd en goed ervaren ontwikkelaars om te leveren mobiele apps voor bedrijven en bedrijven instanties om hun werk gemakkelijk te vergemakkelijken, communicatie en productiviteit, hen waarde te bieden.

WEBSITE ONTWIKKELING

We combineren de nieuwste en geavanceerde technieken om te ontwikkelen websites van wereldklasse. Onze hosting servers zijn beproefd en getest en bewezen hoge veiligheid. Onze klanten verzekerd zijn van een hoog niveau van gegevensbescherming en beveiliging van hun persoonlijke gegevens.

WEB APPLICATIES

We werken nauw samen met onze klanten om hun web te ontwikkelen toepassingsprojecten, met behulp van de nieuwste technologieën en de meest geschikte programmeertalen. Van systeemvereiste tot servicebeheer voeren we elke detail in nauwe communicatie om klanttevredenheid te garanderen.

DESKTOP APPLICATIES

Desktop-applicaties zijn handig vanwege het gebruiksgemak. Met Drievuldigheid, uw desktop-applicaties zijn een realiteit. Wij zijn toegewijd aan het leveren van state-of-the-art systemen voor rechtspersonen en bieden ook trainingen gebruik van systemen die wij leveren totdat ze het volledig begrijpen en kunnen gemakkelijk zelf bedienen.

ONZE KLANTEN & PARTNERS

PRIJZEN & ERKENNING

SKUUNI

Winner MEST Express Delta Cohort 2022

PARTICIPANT & GRANT AWARD

Orange Corners Ghana Program 2020

STARTUPWISE GUYS

Participant-Pre accelerator

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Vind ons

Contact

+233 ( 0544290716 )

+233 ( 0248396348 )

info@trinitysoftwarecenter.com