Slide
Ons managementteam

Het managementteam van Trinity bestaat uit vier gepassioneerde ontwikkelaars afgestudeerd in informatica van KNUST, Kumasi, Ghana,  en een zeer ervaren senior manager uit Nederland. We zijn toegewijd om onze klanten altijd blij te maken door hen de meest waardevolle producten te leveren. We hebben eigen teams op het gebied van PHP/Laravel en C#/.net en een breed scala aan andere talen en frameworks. Een totaaloverzicht van ons aanbod vindt u HIER.

Stephen Ofori

General Manager

Stephen heeft 5 jaar ervaring in projectmanagement, administratie, marketing en heeft  Computer Science (BSC) gestudeerd aan KNUST.  Hij geeft leiding aan alle activiteiten bij Trinity Software Center als manager.

Joseph Anto

Chief Technology Officer

Joseph is een hardwerkende, ruimdenkende persoon met een bewezen staat van dienst in de ontwikkeling van webapplicaties. Hij heeft een BSC in Computer Science van KNUST(BSC.) en een MSC in Software-ontwikkeling uit China. Zijn rol als CTO in Trinity is om het bedrijf te stimuleren in zijn technologische ontwikkeling.

Anthony Yeboah Asare

Quality Assurance Engineer / software test manager

Bij Trinity is Tony verantwoordelijk voor de kwaliteitsborging en de nieuwe Afdeling Software Testing . Hij is een goed georganiseerde Software Engineer die een bewezen staat van dienst heeft met het gebruik van de beste technische praktijken om innovatieve en winstgevende producten en oplossingen te produceren. Hij heeft Computer Science gestudeerd aan KNUST (BSC) .

Nyarko Isaac Kwadwo

Lead Developer

Isaac heeft een Computer Science gestudeerd (BED) aan de Universiteit van Cape-Coast. Hij heeft in het onderwijs gewerkt en heeft een ruime ervaring in softwareontwikkeling. Bij Trinity leidt hij diverse scrum teams van ontwikkelaars. Hij maakt vooral gebruik van PHP/Laravel, Vue.js, Java en Kotlin.

Diana van der Stelt

Sales Rep in Netherlands

Ik ben ruim 10 jaar CFO/CIO bij de Rijksoverheid en het onderwijs. Ik ben actief geweest in het bestuur van tal van non-profit organisaties. Mijn passie is bedrijfsinnovatie als weg naar een betere wereld.

Wie we zijn

Contact

+31 6 15038099

+233 557916646

dianavanderstelt@trinitysoftwarecenter.com