Slide
Onze diensten

Met ons gepassioneerde en zeer bekwame team van ontwikkelaars leveren we een breed scala aan producten van websites, webapplicaties, mobiele applicaties en tal van andere.

SCHOOLMANAGMENT CLOUD DIENSTEN - SKUUNI

Dit is onze eigen SAAS oplossing voor de Ghanese markt. Wij helpen scholen bij de digitalisering van al hun werkprocessen met onze robuuste software. Scholen kunnen zich abonneren op ons gebruiksvriendelijke en zeer betaalbare online school management systeem. Er geldt een gratis proefperiode van een semester. Al tientallen scholen gebruiken onze software. Lees HIER meer over SKUUNI.

WEBSITE ONTWIKKELING

We combineren de nieuwste en geavanceerde technieken om prachtige websites te bouwen. Onze hosting servers zijn veilig en betrouwbaar. Onze klanten zijn verzekerd van een hoog niveau van gegevensbescherming en beveiliging van hun persoonlijke informatie.

WEB APPLICATIES

We werken nauw samen met onze klanten om de gewenste applicatie te ontwerpen en te bouwen met behulp van de nieuwste technologie├źn. We voeren het hele proces met u uit: het opstellen van het programma van eisen, ontwerp van de schermen, tot systeemontwikkeling, testen, implementatie en beheer. Klanttevreden staat daarbij voorop.

ONTWIKKELING VAN MOBIELE APPS

We hebben ook ervaren ontwikkelaars voor de bouw van mobiele apps. We kiezen de respectievelijke technologie├źn op basis van de functies van de software in nauw overleg met onze klanten.

Grafisch ontwerp en UI/UX

We hebben een gespecialiseerde UI/UX ontwerper die uw programma van eisen omzet in gebruikersvriendelijke schermen voor uw web applicatie of app. Mogelijke oplossingen worden gepresenteerd en met u afgestemd voordat de feitelijke bouw van de applicatie start. We doen indien nodig ook grafisch werk zoals het ontwerp van uw logo of huisstijl.

SCRUM TEAM ONTWIKKELAARS

Op zoek naar goede software developers? Trinity Software Center heeft zorgvuldig geselecteerde en goed opgeleide programmeurs beschikbaar om mee te werken in internationale virtuele scrum teams. Onze medewerkers zijn getraind in SCRUM en internationale communicatie.

Wie we zijn

Vind ons

Contact

Diana van der Stelt

+31 6 15038099

+233 557916646

info@trinitysoftwarecenter.com